Search your favorite song for free

1. Tkyd - Égszínkék (Official FuckDressCode Remix)

Tkyd - Égszínkék (Official FuckDressCode Remix)

Szöveg: Tkyd Zene: FDCurly YouTube Link: http://www.youtube.com/watch?v=-HeYdY2eX8g&feature=share&list=PL7C8UI7c1DvvKZZ00YQfnKK87kVmzXV7z&index=2 2014 Bp. FuckDressCode

nothing at of , which is


2. FuckDressCode - KurtRusselCrew Song Feat Szaby

FuckDressCode - KurtRusselCrew Song Feat Szaby

TestSong just about..... featering Szabyzworld (Guitar)

nothing at of , which is


3. deepFlow - törötttoll by FuckDressCode (deepFlow mixTAPE)

deepFlow - törötttoll by FuckDressCode (deepFlow mixTAPE)

Egy kis szösszenet a deepFlow mixTAPE-be. Zene: FDCurly Szöveg: Tkyd, San YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=O1o89TVjTqY

nothing at of , which is


4. FuckDressCode mixTAPE - Zene csak úgy...(reload)

FuckDressCode mixTAPE - Zene csak úgy...(reload)

FuckDressCode mixTAPE: Tracklist: 1, Wley-Wise man and his words 2, Dirty Danger-Find a way 3, J'amied Le Dubstep-#113 - Gnave (részlet) 4, Forreign Beggars feat. Black Sun Empire-Solace one 5, Trim-F64 6, FuckDressCode (curly)-BrakeStepin 7, J'amied Le Dubstep-#112 (1 részlet) 8, FuckDressCode feat. Suppah- HairTape 9, J'amied Le Dubstep-#112 (2 részlet) 10, Dirty Danger- Hardbody 11, J'amied Le Dubstep-#120 (részlet)

nothing at of , which is


5. Tkyd - Kálvária Official FuckDressCode Rmx

Tkyd - Kálvária Official FuckDressCode Rmx

-------------------OFFICIAL FuckDressCode & deepFlow Present:---------------------- --- Tkyd - Kálvária "FuckDressCode's 80-as stílust adunk" rmx --- ---------------- Produced by #FuckDressCode - Sipi & Curly feat. Tkyd ----------- Music composed and edited: #FDCurly Lyrics: #Tkyd ℗+© FuckDressCode 2017 -- All rights reserved! "Sötét felhő megy az égen, semmi nem úgy van mint régen Sok embert darál az élet, de mi megélünk a jégen Pedig a szemekben szégyen van, a kezekben meg alkohol Magyarország mennyország, de hidd el tesó van pokol A hazád haza vág, mert hülyeségen hezitál Eltemet a mentál, hiszen nem mozog csak meditál Botlik a büszkeség ha rángatják a bábokat Hé DJ kurva szar a party, keverd le a sávokat Vigyázz mert engedem a szellemet a palackból Hiszen “PEACE” helyett pánikóltok, elég már a panaszból Dobom a szövegem, rákaptok mint a drogokra Úgy mozdultok a zenémre, ahogy mások a porokra Nem vagyok kertvárosi, kint élek a telepen Nem pesti "MASH" ez Pápua, de egész Mo-t belepem Vagyok aki vagyok ezt nem fogom szégyellni De előbb haltok éhen, mint hogy meglássatok térdelni Viszem a vállamon kultúrát már régóta Az egyik szemem sír a másik az elmédet szétoltja Valódi vagyok, nem úgy raktak össze mások Mert aki ma másnak vermet ás, annak egy gödröt ások Lapos a pofátok, ha én fogom a MIke-ot Szana szét szórom a szavakat, ahogy mások az átkot Jöhet a pakkod, de csak akkor hogy ha stílus A nevem T tudod mint a vírus…. Yeah Adom ha veszed, hogy ha nem veszed hát csesszed meg, Ez itt az én világom, ahol csak a "RAP"-em megy Veszem ha adod, hogy ha nem adod meg szarok rá Mert szúrja a szemed, hogy én beszéltem te dadogtál Vigyázz az én bandámban "REAL"-ek laknak Az emberek a kínok helyett rímet kapnak A szavaim minden gépre vírust raknak FuckDressCode deepFlow - ők stílust adnak Lázad az elmém, mert a valóság elszorítja Elszakadnék a fény felé, de folyton árnyék borítja Szar "MC"-k vére folyjon, kik szívják a véremet Utat verek a kultúrának, de az már rég félre ment Fényes szelek fújnak minden fényes ösvényen Véres kézzel verek végig minden kurva fösvényen Ssss! Hallod a hangokat a fejemben? Az ördög bele nézett, de már nem lenne a helyemben Kinyújtott kezed közben kést szorít a torkomra Ha nem vágod a terepet, akkor eredj a dolgodra Repül a nehéz szöveg, száll a kakukk fészkére Megmondta Jack Nicholson, nekik szólj, ha ész kéne Vágd el a kötelet mi összeköt a világgal Én ott leszek a túloldalon és várlak egy virággal Mesék már nincsenek, de hiszünk még a csodákban Őrizzük őket régóta lezárt szobákban Széttép a szövegem, nem is lesz soha divat "RAP" Akik divatból nyomták, annak már a fele divat lett Van egy nagy medencém úgy hívják Kárpátia Ahol a lelkem színarany, a sorsom kálvária…" (Copyrighted Lyrics. All Rights Reserved.)

nothing at of , which is


6. FDCurly - SzinPiBoy 82's VHS

FDCurly - SzinPiBoy 82's VHS

ÚJ IRÁNYT VESZÜNK! Meglovagoljuk mi is a 80-90's világot s kicsit a saját szánkra igazítjuk azt! Hamarosan KOMOLY együttműködéssel jelentkezünk egy régi jó ismerőssel!

nothing at of , which is


7. Tkyd - Nézd végig Instrumental by FDC

Tkyd - Nézd végig  Instrumental by FDC

Instrumental version from "deepFlow mixTAPE"! It's start with an original Last Ninja C64 game sound intro.

nothing at of , which is


8. Dreamerz - (re)mixTape by FDC (FDC's next remixTape level)

Dreamerz - (re)mixTape by FDC (FDC's next remixTape level)

deepFlow mixTAPE by FuckDressCode Next Level Loading... AND loaded: https://youtu.be/eCLhqHIN6jI

nothing at of , which is


9. FDC Dubstep Vol I

FDC Dubstep Vol I

nothing at of , which is


10. Leila K - Got To Get Curly's Remix

Leila K - Got To Get Curly's Remix

My remix of Got to Get All rights is SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT

nothing at of , which is


11. Tkyd - Nézd végig (deepFlow mixTAPE Edition)

Tkyd - Nézd végig (deepFlow mixTAPE Edition)

deepFlow mixTAPE version - "FuckDressCode's Last Ninja studio edit" Teljes mixTAPE: youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=ymugvSV3zoc&feature=share&list=PL7C8UI7c1DvvKZZ00YQfnKK87kVmzXV7z&index=1

nothing at of , which is


12. Curly's Old-School Tech-House mix

Curly's Old-School Tech-House mix

Egy kis nosztalgia lett a vége az ismerkedésemnek a mixVibe-al. Minden track a YouTuberól lett letőltve! Így a jogdíjakért és a minőségért nem vállalok semmi felelősséget!!!

nothing at of , which is


13. FDCurly - SzinPiBoy 83's VHS

FDCurly - SzinPiBoy 83's VHS

ÚJ IRÁNYT VESZÜNK! Meglovagoljuk mi is a 80-90's világot s kicsit a saját szánkra igazítjuk azt! Hamarosan KOMOLY együttműködéssel jelentkezünk egy régi jó ismerőssel!

nothing at of , which is


14. FDC TRAP Vol II

FDC TRAP Vol II

nothing at of , which is


15. FDCurly - PoundingCrazee

FDCurly - PoundingCrazee

DEMO Test

nothing at of , which is17. San Vs FDC - 140521

San Vs FDC - 140521

nothing at of , which is


18. Nightcrawlers - Push Teh Feeling On ( FDCurly Rmx)

Nightcrawlers - Push Teh Feeling On ( FDCurly Rmx)

"Push it, Push it, Push the feelig on Push it, Push it, Gotta keep movin on'"

nothing at of , which is


19. FDCurly - Dobd le a maszkod

FDCurly - Dobd le a maszkod

by curly Készültt a telefonomon! 2014 December14

nothing at of , which is


20. FDCby curly - BrakeStepa (slow version)

FDCby curly -  BrakeStepa (slow version)

Egy újabb kis laza lötyögős a NYÚSTÁJLOMból!

nothing at of , which is